Sisko oli löytänyt jostain otsikon moisen lipareen, jolla mainostetaan tulevaa elokuvaa Jätä se! Älä tuhlaa aikaasi vääriin miehiin. (Muistanette ehkä, että kommentoin elokuvan  nimeä aikaisemmassa postauksessani.) Ajattelin tarjota nämä oivalliset neuvot myös kanssasisarilleni:

1.Älä tuhlaa aikaasi mieheen, joka ei pyydä sinua treffeille. Simppeli muistisääntö: jos hän pitää sinusta, hän pyytää sinua treffeille.

2. Älä tuhlaa aikaasi mieheen, joka ei soita sinulle! Mieskin osaa käyttää puhelinta.

3. Kiireeseen vetoaminen on silkkaa kusetusta, ja niin tekevät useimmiten miehet, joilla on tuota samaa ainetta päässä... Ihastumisen ja deittailun pitää tuntua hyvältä, ei masentaa.

4. Älä tuhlaa aikaasi mieheen, joka ei harrasta seksiä kanssasi. Jos mies pitää naisesta, hän ei voi olla koskettelematta.

5. Älä ole toinen nainen.

6. Älä tuhlaa aikaasi mieheen, joka harrastaa seksiä muiden kanssa! Pettämistä ei voi puolustella millään tekosyyllä.

7. Rentut ovat tosiaan renttuja.

8. Ansaitset poikaystävän, jonka ei tarvitse vetää päätään täyteen voidakseen olla kanssasi.

9. Jossain on mies, joka haluaa kanssasi naimisiin.

10. Sinua varten on jossain mies, joka haluaa kuulutta kaikille olevansa poikaystäväsi. Lopeta pelleily ja mene etsimään hänet.

Blogin pitäjän huomio: Siis joku on painanut tämän paperille, ja levittää silppua ympäri maailmaa? Ympäristörikos! (Ja joku vielä typerämpi ottaa ja kirjoittaa saman tekstin blogiinsa... ihmisoikeusrikos). Hävettää vähän, että annan tälle elokuvalle näin paljon ilmaista mainosta.