Viikonloppu vietettiin pohjanmaalla sedän synttäreillä, kaikki sen puolen sukulaiset oli kokoontuneet paikalle ja mukava reissuhan tuo oli, vaikkakin autossa sai taas istua ja sulaa kuumuuteen. Ruotsalaisserkut on suloisimpia kaikista, niiden jutut voittaa kaikkien muut 19-0 vaikka ikää ei vielä kummallakaan ole kovin kehuttavasti. Hulivili-setä oli hommannut itselleen macin koneen, joka oli kyllä edelleen niin herkku, että melkein teki mieli rynnätä saman tien kauppaan... noo, pitänee odottaa vielä vähän.

Cinicanin leikkaus on tänään, jossain vaiheessa pitäis olla tulossa tietoa miten se on sujunut. Tyttö kieltäytyy ottamasta ketään ei-perheenjäseniä vastaan sairaalaan, mikä on ihan täysin ymmärrettävää, viimeksi parka oli ainakin tosi huonossa kunnossa ja väsynyt. Täytyy vaan toivoa, että kaikki menee hyvin.

Laitoin perjantaina hakupaperit menemään ja odottelen sormet ristissä puhelua. Olis ihan huippua päästä pyörittelemään jätskipalloja. Oli tosi lähellä, etten jo rynnännyt kauppaan ostamaan rannetukea, mutta onnistuin kuitenkin hillitsemään itseni -vielä. Ei voi kuitenkaan koskaan olla varma. No, se selviää tän viikon aikana. Toivon mukaan.

Tämän lisäksi yritän puuhastella juhannuksen kyydityksiä, majoituksia ja muuta, kaikki on aikamoisen epävakaalla maaperällä, kun järjestävä taho ei vastaa viesteihin, osa soittajista lomailee ja osa kehittelee mitä kummallisimpia esteitä ja ehtoja. Jaajaa. Onneksi siihenkään ei oo enää kuin reilu viikko.

Tänään pitäisi tehdä lopultakin ensimmäinen haastattelu, mikään muu kuin aikataulu ei jännitä. Deadline on huomenna. Mulla on rajaton luottamus haastateltavan pariskunnan käyttökapasiteettiin, niistä irtoaa kyllä materiaalia, mutta miten saada kaikki tarinat tiivistettyä luettavaan muotoon muutaman tunnin aikana... hmm. Eka lehtimieshaaste ü

Tästä merkinnästä tuli melko töksähtelevä ja mitäänsanomaton, mutta jatketaan hyväksihavaitulla linjalla loppuun asti. Eilen löysin muutamia odotettavia päiviä, joista yksi sai mut ihan sekaisin. HP-leffa ja kirja ilmestyvät n. kuukauden sisällä, mutta ei siinä mitään. Gavaldan Ensemble, c'est tout-kirjasta tulee elokuva lokakuun 12. päivä. Meinasin pudota tuoliltani, ja tuon havainnon jälkeen en ole muuta halunnutkaan kuin nähdä elokuvan heti paikalla. Kertakaikkiaan, mun täytyy löytää edes kirja jostain.... traileri näytti eriomaisen hyvältä.