Lähes häpeän tätä. Mutta tiesin kyllä mitä olin menossa katsomaan. Viimeinen sarjalippu piti saada kulutettua ja koska ensi viikko on kovasti buukattu R&A:lla, inventaariolla ja yhdistyksen perustamisjärjestelyillä, tänään oli paras mahdollisuus. Eikä todella vapaalle heittäytyminen haitannut myöskään lainkaan.

En taida kummemmin referoida juonta, sen saa selville katsomalla trailerin. Komediat eivät kuulu sarjaan jota istun tuijottamassa usein ja siihen on hyvä syy, ne ovat yleensä erittäin typeriä ja huvittamattomia. Tämä onnistui kuitenkin naurattamaan hetkellisesti ihan oikeasti. Eniten hupia aiheuttivat ehdottomasti partavitsit, kaikki muihin elokuviin liittyvä (star warsit ovat tällä hetkellä eniten mielessä) ja kahden päämiehen hmm väliset kohtaukset. Jokin arvostelu sanoi, että elokuva käsittelee asioita syvällisemmin ja aidommin kuin normaalisti on totuttu. Tai ainakin erilaisesta näkökulmasta. Jaa. Enpä tiedä mitä siihen voisi sanoa. Lapset oli kyllä ihan söpöjä. Jouni Vikman (joka on mun idolini ehdottomasti ja jonka tähdet olivat ainut syy hyväksyä tämä elokuva katsontalistalle) totesi kyseisen leffan ihan ok:ksi. Sitä se oli. Mutta ihan hauska ok kuitenkin. 

// olin muuten totaalisen kauhistunut yhdestä mainoksesta, joka näytettiin elokuvan alussa. Vuorosanat siinä meni aikalailla näin: "Nuoret, rakastukaa toisiinne ja muuttakaa yhteen. Se kannattaa." ja hetken kuluttua hiljaisemmalla äänellä: "Tai ainakin muuttakaa yhteen." Järkyttävää.