Alakerrassa kaakattaa kovaääninen kanalauma, boxiin on tallentumassa elokuva = ei voi katsoa dvd:tä, päätä särkee vähän. Mutta loma on (keskiviikkoista tenttiä lukuunottamatta) alkanut. Ü Eilen oli ihan tajuton ilta joulujuhlassa, on aika pitkä aika siitä, kun ollaan viimeksi uitu noin syvällä... siis hyvässä mielessä :D Odotan kauhunsekaisella innostuksella uutta vuotta.

Oon muuten unohtanut sanoa, että otettiin siskon kanssa yhteiskäyttöön se joulukalenteri, jonka hylkäsin viime vuonna (voit lukea lisää blogimerkinnästä "Iloa kalenterin muodossa" 5.12.2006). Se on täyttänyt lähes kaikki odotukset, mutta viime vuoden huipennusta ei ole vielä löytynyt. Risuja ja hirtetty nukke sen sijaan kyllä.

Harmittelin pari päivää sitten sitä, etten tajunnut pyytää Sanchoa mukaan joulutriviaan, oltais oltu voittamattomia, kun tyttö olis vastannut kysymyksiin siihen aikaan kun me muut ollaan nukkumassa. Aikavyöhykkeiden iloja... mutta heräsin liian myöhään. Taitaa olla pakkaus-hyvästelemis-hässäkät menossa siellä. On kiva saada murunen kotiin.