Katsottiin eilen siskon kanssa kaksi elokuvaa, vaikkei mun tehnyt yhtään mieli. Se tietää aina pahaa. Nyt oon ollut koko päivän päänsärkyisenä liikenteessä, vaikka oikeasti voisin ehkä syyttää kurjaa nukkuma-asentoa elokuvien sijaan. Edes uusi palapeli ei saanut inhottavaa jyskytystä loppumaan, vaan pikemminkin esti sen tekemistä, etenkin kun kiittämättömät tahot tuhosivat jo kootut palarakennelmat kauppareissun aikana. Hmph.

Katsotut elokuvat olivat Yleltä myöhäisillassa pyöritetty Hero ja dvd-animaatio Bellevillen kolmoset. Hero oli upeaa katsottavaa, jokainen kohtaus oli uskomattoman hienon näköinen. Tarina sen sijaan oli aika heppoinen, mutta kyllä leffan katsoo pelkästään uskomattoman visuaalisen ilmeenkin takia. Bellevillen kolmoset puolestaan oli aivan pimeä tapaus. Juoni on täysin pöljä ja hahmot kaksinverroin, mutta musiikit ja vipsahtanut huumori olivat aika viihdyttäviä. On aika virkistävää nähdä animaatiota, joka oikeasti käyttää animaatiuttaan hyväksi, eikä yritä näyttää tavalliselta elokuvalta. Tämä ei yrittänyt. Yhtään. Karikatyyrit toimivat myös loistavasti. Mutta oli se ihan pimeä.

Ehkä meen makaamaan kovalle lattialle ja toivon alaselän napsahtamista. Tämän hetkinen kirjoitusasento ei ainakaan auta tilannetta yhtään... I'll be back.