Canal+ on totisesti erinomainen vempele. Katsastin tänään Elizabethtownin, vaikka mun korviin asti siitä on kantautunut vaan negatiivista palautetta. Jokin siinä kuitenkin veti niin paljon puoleensa, että päätin olla oikealla taajudella ohjelman alkaessa. Elokuva ei ollut kovin kaksinen, juonta ei ollut juuri ensinkään, ja sivuraiteet, pienemmät tarinat, tuntuivat täysin turhilta ja tekemällä tehdyiltä (etenkin Jessie-serkun ongelmainen suhde isäänsä ja poikaansa). Kaksi hyvää asiaa löysin ja ajattelin keskittyä niihin.

1) puhelu kahden pääosanesittäjän välillä. Kuka ei haluaisi sellaista? Täydellinen unelmatilanne, siinä on mun kuvitelma ihmissuhteen täydellisyyspisteestä saavutettu ja menty vielä ylikin. if you don't get it, then you just don't.

2) kartta, jonka Claire tekee Drew:lle. Voiko muuta sanoa? Rakastan kaikkea just tuollaista yli kaiken. Aloin viime jouluna tehdä samantapaista pakettia toiselle paikkakunnalle muuttaneelle kaverille, mutta se ei missään tapauksessa yltänyt samaan mittakaavaan. Tuollaisen kun joskus sais. Tän tytön olis voittanut siinä tapauksessa ihan heti.

3) ja kolmas (näitä olikin kolme). Kirsten Dunst. Tykkään vaan. En osaa selittää miksi, mutta jotenkin kummallisesti typykkä viehättää ja on viehättänyt muissakin rooleissaan. Hmm.

Ja tiedättekö, Jessica Biel näyttää ihan Queen Latifahlta. Eikä puoleensavetävyys johtunut Orlando Bloomista.