Edellinen kirjaus 3.8. 3.8.?? Just. Ai onko mun elämässä ollut tavallista enemmän sisältöä, kun en oo ehtinyt kirjoittaa? Joo on. Lyhyesti sanottuna viimeisen kuukauden aikana oon ollut kolme viikkoa päivät töissä, reilun viikon unelmasuperekstraparhaalla työreissulla Haminassa, istunut Espoo Cinéssa, aloittanut taas koulun, jonottanut R&A-lippuja, palaveerannut, ollut flunssassa, viettänyt yhden parhaista Lintsipäivistä ja nukkunut päiväunia. Alakerran sohvalla, koska yläkerrassa vallitsee ullakkokaaos. Ihminen luulee että sohva on mukava nukkumapaikka silloin, kun katsoo telkkaria ja väsyttää niin ettei jaksais nousta. Karu totuus on kuitenkin se, ettei siinä sohvassa ole mitään ihmeellistä lukuunottamatta muhkuroita, kovuuden ja pehmeyden yllättäviä ja epämiellyttäviä vaihteluja, natinaa, liiallista kapeutta ja ohikulkevien ihmisten pölötystä.

Yhtäkkiä mun elämä on täynnä uusia ihmisiä, joita rakastan ja ikävöin ihan mielettömästi (tosin vaan välillä, koska mun tapoihin ei kuulu riutua ikävissäni 24/7. Muttei se tee niistä hetkittäisistä ikävän tunteista sen epäaidompia.) On se vaan ihmeellistä, kuinka mahtavia tyyppejä maailmasta löytyy, ja etenkin miten erilaisia mahtavia ihmisiä on. Joskus tässä välillä on tuntunut siltä, että huippuja persoonia on kovasti rajallinen määrä. Proggis Haminassa oli siis aivan loistava. En vaihtais sitä mihinkään ikinä, ja toivon koko sydämestäni, että saan olla vielä jatkossakin tekemässä duunia näiden ihmisten kanssa. Ja jos se ei onnistu, nii voin kertoa että kaikilla esityskausilla mut löytää sitten katsomosta. En edes osaa sanoa mikä oli parasta. Ehkä se innostus, mikä kaikilta loisti tätä juttua kohtaan niin, että muista jutuista oltiin valmiit joustamaan tämän takia. Ihmiset on yleensä niin halottomia ja ponnettomia, tämän työn kanssa oltiin ihan eri ääripäässä.

Tuntuis pyhäinhäväistykseltä kirjottaa samaan tekstiin jotain muutakin, mikä on "tapahtunut", koska melkein kaikki on tosiaan tapahtunut vaan lainausmerkeissä Haminan rinnalla Ü. Sitä paitsi halusin vaan muutenki näyttää itelleni, että jaksan vielä kirjottaa. Ehkä jopa elokuvista, kunhan saan R&A-putken käytyä.

Oon tosi onnellinen. Aika väsyksissä kesän ja flunssan ja kaikkien muutoksien jäljiltä, mutta tosi onnellinen. I've got somebody to love.